Eureka Bitch 2018 fullsize 63FOTO TOM SEBUS

 

TOEN WIJ DE TIJD HADDEN | De Vandalen

 

23 03 TWDTH beeldtitel scaled3976

Het zijn spannende, onzekere en onprettige tijden. Juist nu blijven we contact met elkaar zoeken, al is het digitaal.

Toen wij de tijd hadden is een online dramaserie over het leven dat doorgaat in tijden van isolatie. Volledig in videoberichten, Skype- en FaceTimegesprekken en Instastories. Over de hoopvolle en eerlijke momenten. Een kleinzoon steekt zijn oma een hart onder de riem met gedichten, start-upondernemers zoeken een digitaal alternatief voor hun trainingen in groepsdynamica, een vrouw doet een oproep om te daten via Skype.

 

Bekijk hier alle afleveringen.

 

 

DAN MAAR ZOMERFESTIVAL | Veenfabriek

 

dan maar zomerfestival3978De echte festivals -zoals Oerol- gaan helaas niet door deze zomer, dus dan maar zo:
De Veenfabriek nodigt je uit om mee te spelen en bouwen aan het Dan maar zomerfestival.

Een online festivalterrein vol filmpjes, muziek, korte scènes, huiselijke taferelen en absurde en creatieve experimenten. In plaats van op de Terschellingse huurfiets kan je muisklikkend het festival ontdekken. Van het circustentje naar het scheepswrak, van het kampvuur naar de kinderopvang. Je bent van harte welkom, en een polsbandje is niet nodig. Vanaf dinsdag 5 mei is er van alles te beleven, dus kom kijken en luisteren. Je zult zien dat er elke week meer bij komt; dit festival duurt heerlijk lang.

 

Tot op het Dan maar zomerfestival

 

 

ZOLDERSESSIES | Veenfabriek


zoldersessies3980

De Veenfabriek zet haar deuren weer op een kier! De laatste zondagen van de maand (beginnend op 28 juni) hebben we plek voor 30 bezoekers op onze zolder.

Wees welkom bij de Veenfabriek Zoldersessies.

Met -als je wilt- een Veenfabriek mondkapje. En we spelen op veilige afstand. Van elkaar en van jou. Maar we hebben je er graag weer bij. Joeri Vos verzamelt wat teksten, Bastiaan Woltjer en John van Oostrum de muziek, op de vloer zie je in wisselende formaties Bastiaan Woltjer, John van Oostrum, Milena Haverkamp, Jacobien Elffers, Niki Verkaar, Roland Haufe, Ruta van Hoof en Simon Boer en de drummer wordt een klinkend lichtsculptuur.


Als een nieuw bandje spelen en maken we ter plekke intieme muziektheater-sessies over mensen onderweg naar een feest, midden in het feestgedruis, of juist net aan het vertrekken.

 

Info en tickets

 

 

 

 

 

 

Contact

 

Ruta van hoof - Actrice

E-mail:

 

 

ACT - acteursbelangen.nl

webdesign: Pronti