Eureka Bitch 2018 fullsize 63FOTO TOM SEBUS

 

GROEI – Suzies Haarlok en Veenfabriek

groei

 

GROEI is een muziektheatervoorstelling en levende installatie. In coproductie met Veenfabriek creëert muziektheatercollectief Susies Haarlok een meeslepende audiovisuele trip. Samen met actrice Ruta van Hoof laten de vier muzikanten/performers Harald Austbø, Tjalling Schrik, Wessel Schrik en Arthur Wagenaar in een vijftal hoofdstukken allerlei aspecten van groei zien, horen en voelen. Van evolutie tot economie, van de Cambrische explosie tot het posthumanisme. Dit alles in een high- èn lowtech-installatie van Ruta van Hoof en John van Oostrum, die gedurende de voorstelling groeit tot een betoverend en imposant levend wezen.

 

Klik hier voor meer informatie. 

 

HOOG (7+) – NUT (Nieuw Utrechts Toneel)

hoog

 

HOOG vertelt het verhaal van een meisje (Hoog) uit een ambitieus gezin. Met een beroemd architect als moeder, een vader die taarten proeft op TV, tweelingzussen die medailles winnen met synchroonzwemmen, een zus die mee doet aan The Voice en een broertje dat vioolconcerten geeft, kan iedereen in het gezin iets bijzonders. Iedereen, behalve Hoog. Gedreven door de gedachte dat je pas iets bent als je iets kan, start ze een zoektocht naar dat wat haar uitzonderlijk maakt. Hierbij wordt ze geholpen door Icarus, een imaginair vriendje met gesmolten vleugels. Avontuurlijk theater voor jong én oud over je eigen kracht ontdekken en de vraag hoe erg het is om ‘gewoon’ te zijn… als zoiets al bestaat.

 

Klik hier voor meer informatie. 

 

 

NIKS (4+) – Garage TDI

niks

 

NIKS is een fantasievolle, muzikale voorstelling voor kleuters over twee vrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten, goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.


Klik hier voor meer informatie.

 

Contact

 

Ruta van hoof - Actrice

E-mail:

 

 

ACT - acteursbelangen.nl

webdesign: Pronti