Eureka Bitch 2018 fullsize 63FOTO TOM SEBUS

 

TOEN WIJ DE TIJD HADDEN S2 | De Vandalen

 

23 03 TWDTH beeldtitel scaled3976

Het zijn spannende, onzekere en onprettige tijden. Juist nu blijven we contact met elkaar zoeken, al is het digitaal.

Toen wij de tijd hadden is een webserie over leven in crisis. Volledig in videoberichten, Skype- en FaceTimegesprekken en Instastories. Hoe gaan al die verschillende mensen om met een crisis? En hoe verandert het leven als de crisis niet zo snel voorbij gaat als gehoopt? Wie past zich aan die nieuwe situatie aan en wie gaat eraan onderdoor?

Volg de ufo-club, meester Bram en de coronaconciërge, op TOZO overlevende Sandy, de eerste digital first huisarts Demir en vele anderen. Elke donderdag om 16:00 uur een nieuwe aflevering.

 

Bekijk hier alle afleveringen.

 

 

DAN MAAR ZOMERFESTIVAL | Veenfabriek

 

dan maar zomerfestival3978De echte festivals -zoals Oerol- gaan helaas niet door deze zomer, dus dan maar zo:
De Veenfabriek nodigt je uit om mee te spelen en bouwen aan het Dan maar zomerfestival.

Een online festivalterrein vol filmpjes, muziek, korte scènes, huiselijke taferelen en absurde en creatieve experimenten. In plaats van op de Terschellingse huurfiets kan je muisklikkend het festival ontdekken. Van het circustentje naar het scheepswrak, van het kampvuur naar de kinderopvang. Je bent van harte welkom, en een polsbandje is niet nodig. Vanaf dinsdag 5 mei is er van alles te beleven, dus kom kijken en luisteren. Je zult zien dat er elke week meer bij komt; dit festival duurt heerlijk lang.

 

Tot op het Dan maar zomerfestival

 

 

 

 

 

 

 

Contact

 

Ruta van hoof - Actrice

E-mail:

 

 

ACT - acteursbelangen.nl

webdesign: Pronti